Tech-puhetta

OP Ryhmä

OP Tech-puhetta on podcast-sarja teknologian uusista ratkaisuista ja työn tekemisen tavoista finanssialalla

Kuvaus:

Tech-puhetta -podcastissa OP Ryhmän tech-guru, johtaja, Saija Antikainen valottaa tech-alan ajankohtaisimpia ilmiöitä vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa. OP Tech Podcast on podcast-sarja teknologian uusista ratkaisuista ja työn tekemisen tavoista finanssialalla.

Krash on toteuttanut Tech-puhetta -podcastin teknisen tuotannon, mainostuotannot ja käsikirjoituksen. Sarjan tavoitteena on esitellä teknologia-alan ja etenkin finanssiteknologian kiinnostavimpia kysymyksiä ymmärrettävässä muodossa, huippuvieraiden säestämänä. Se nostattaa OP:n brändiä teknologia-alan toimijana ja työntantajana, sekä tuo esille OP:laisten asiantuntijoiden osaamista.

Äänimaailman osalta sarja on optimistisen futuristinen. Jaksojen pituudet on yritetty pitää lähempänä puolta tuntia kuin tuntia, jotta työmatkakuulijakin ehtii päästä jakson loppuun ennen toimistolle saapumista. Visuaalisella puolella sarja tavoittelee letkeää ja rentoa, mutta silti asiantuntevaa meininkiä. Materiaalit on luonnollisesti linjattu sopimaan yhteen OP:n brändin kanssa.

Äänituotanto ja editointi: Klaus Hietala ja Fiia Lindfors, Krash Oy
Kuvat ja mainosmateriaalit: Tapio Auvinen ja Roni-Ylä Jussila, Krash Oy

Tuotantotiedot

Juonto
Saija Antikainen, OP Ryhmä
Käsikirjoitus
Klaus Hietala, Krash Oy
Tilaaja
OP Ryhmä
Julkaisualusta