Vastausta vailla

Podimo

Tutkiva true crime -podcast

Kuvaus:

Vastausta vailla -sarjassa rikoskirjailija Heidi Holmavuo ja dekkarikirjailija Elina Backman tutkivat kotimaisia ratkaisemattomiksi jääneitä tapauksia. Henkirikoksia ja katoamisia, joissa on jotain hämärää. Mitä aikoinaan tapahtui? Miksi tapaus on edelleen pimeä? Voisiko vielä olla mahdollista löytää uutta tietoa?

- “Meidän kahden yhteistyö on jo kerran johtanut siihen, että poliisi on avannut vanhan henkirikoksen tutkinnan uudestaan – siksi emme malta lopettaa. Tässä podissa vierailemme tapahtumapaikkakunnilla, pengomme arkistoja, puhutamme ihmisiä ja tavoitteenamme on löytää jokaiseen käsittelemäämme tapaukseen jotain uutta - parhaillaan jotain, joka vie asiaa eteenpäin.”

Krashin kommentit: Tämän podcastin tuotannossa halusimme panostaa siihen, että sarja kuulostaa aidosti tutkivalta toimittamiselta. Äänimaailma korostaa dramaattista tunnelmaa ja kentältä napatut tallennepätkät tuovat kerrontaan syvyyttä. Mainosklipeissä panostimme nimenomaan jokaisessa jaksossa käsiteltävien casejen esittelyyn kuulijoiden mielenkiinnon herättämiseksi.

Vastausta vailla julkaistiin ensimmäistä kertaa 26.5 yksinoikeudella Podimossa. Se on kerryttänyt heti alkumetreillään useita tuhansia kuunteluita.

Sarjan äänituotanto: Fiia Lindfors, Krash Oy
Mainostuotannot: Roni Ylä-Jussila & Tapio Auvinen, Krash Oy

Tuotantotiedot

Juonto
Heidi Holmavuo & Elina Backman
Käsikirjoitus
Heidi Holmavuo & Elina Backman
Tilaaja
Podimo
Julkaisualusta