Videopodcast-tuotannot

Mukaansatempaavia keskusteluohjelmia videomuodossa

Yhden jakson tuotanto:
850€ + alv

Varaa studio
Videopodcastin
tuotanto
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Silloin kun haluat luoda kattavamman audiovisuaalisen kokonaisuuden, videopodcast on oikea ratkaisu. Vie podcastisi seuraavalle tasolle tekemällä siitä kokonaisvaltainen talk show. Videosta saa kätevästi tehtyä myös jaksokohtaisia visuaalisia mainoksia sekä poimintoja. Toimitamme aina valmiit videojaksot niin audio (.mp3) kuin video (.mp4) muodossa. Eli käytännössä saat yhden hinnalla kaksi tuotetta!
Anna Perho nauhoittamassa Sijoitusovi -podcastia

Tuotannon suunnittelu

Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Tuotanto on hyvä laittaa käyntiin työpajalla, jossa määritetään podcastin kohderyhmä, mietitään keskeisiä teemoja ja jaksojen aiheita, sekä suunnitellaan alustava vieraslista. Tärkeintä on pystyä vastaamaan kysymyksiin: mitä ollaan tekemässä ja miksi? Itse työt voidaan jakaa monipuolisesti Krashin ja asiakkaan kesken. Meiltä voi tilata sarjaan käsikirjoituksen, castingin ja hostauksen. Jokaisen näistä voi myös halutessaan hoitaa itse.

Järjestämme myös erillisiä työpajoja podien hostien valmentamiseen. Podcastin tekeminen ei ole sama asia kuin vaikkapa tapahtuman juontaminen. Kokeneemmallekin puhujalle tekee hyvää ottaa haltuun formaatin perusteet ennen tuotannon aloittamista. 

Workshop: 1850€ + alv (Kesto 4h, voit tilata myös tapahtumiin lyhyempänä versiona)
Käsikirjoitus, Casting, Hostaus: hinnoittelu tapauskohtaisesti
Baronan myyntijohtaja Jussi Rissanen Myyntiradio -podcastin  nauhotuksissa
Myyntiradio -podcastin nauhoitus

Podcastin aloittaminen ja estetiikka

Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
On tärkeää, että podcast näyttää ja kuulostaa hyvältä. Määritämme podcasteihin erikseen äänimaailman, joko audiopankin avulla tai erillisenä sävellyksenä (kysy tarjous). Asiakkaan omia musiikkeja on luonnollisesti myös mahdollista hyödyntää. Podcast tarvitsee myös kansikuvat ja muita graafisia elementtejä eri somekanaviin.

Podcastin aloitusmaksuun kuuluu aina podcastin äänimaailman sekä graafisen ilmeen suunnittelu (jinglet ja kansikuva). Videotuotantojen aloituksessa mukaan tulevat myös animoidut videosiirtymät sekä youtuben muut graafiset elementit.

Videopodcastin aloitusmaksu: 1350€ + alv
Tuotantokauden audio- /videomainos: 950€ + alv

Markkinointi

Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Camera rolling
Onnistuneen tuotannon lisäksi on tärkeää luoda mahdollisimman hyvät markkinointimateriaalit. Paras tapa markkinoida podcastia, on leikata jaksoista parhaita paloja ja esittää ne kuhunkin some-alustaan sopivassa muodossa.

Vieraan ja hostin valokuvaus: 150€ + alv
Valokuvaus ja grafiikka: 200€ + alv
(sisältää valokuvauksen)
Jakson videomainos: 200€ + alv

Kuinka homma toimii?

1.

Konseptointi & suunnittelu

Ensiksi laaditaan suunnitelma siitä, mitä ollaan tekemässä.

Krash tarjoaa tuotannon alkuun erilaisia työpajakokonaisuuksia, joissa luodaan pohja onnistuneelle tuotannolle.
Työpajoissa käsitellään podcastin konseptia, jaksojen teemoja, vieraslistaa, äänimaailmaa, visuaalista ilmettä, sarjan juontoa jne.

Jos ideasi on jo valmiiksi hyvin kirkas ja selkeä, voidaan tämä vaihe jättää välistä.
2.

Nauhoitus

Kun suunnitelma on kasassa, voidaan alkaa nauhoittaa.

Jokaisessa nauhoitussessiossa on paikalla tuottaja, joka huolehtii äänitysten laadusta ja tarjoilee keskustelijoille virvokkeita. Tuottaja antaa palautetta jaksoista heti nauhoitusten jälkeen. Näin varmistetaan jatkuva oppiminen tuotannon aikana.
3.

Jakelu & markkinointi

Kun jaksot on purkissa, täytyy ne laittaa jakeluun.

Me jakelemme jaksot puolestasi Spotifyyn, Apple podcastsiin, Google podcastsiin, YouTubeen ja muille relevanteille alustoille. Jaksot saa myös upotteena omille nettisivuilleen.

Krashin tiloista löytyy valokuvastudio ja videotuotannon välineet, eli sarjoille saadaan luotua kattavat ja kauniit markkinointimateriaalit saman katon alla.
Aloitetaan työskentely