Kasvukäyrä
Kasvukäyrä

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Unordered list

  • Item A
  • Item B
  • Item C

Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript

Podcast kansikuva
Esittely

Tervetuloa Kasvukäyrälle. Tässä podissa kuullaan mielenkiintoista kasvutarinoita, jotka ovat kääntäneet vieraidemme, yritysten tai jopa kokonaisen toimialan suuntaa.

Miten erilaiset tapahtumat ja päätökset ovat muovanneet heitä ja johtamiaan yrityksiä muutoksen edessä? Entä millainen rooli sattumalla on liike-elämän menestyksessä?
Podissa 3stepIT:n omat studioisännät Joel Isopahkala ja Lauri Tiili sukeltavat alansa edelläkävijöiden ainutlaatuisiin uratarinoihin sekä kurkistavat yritysten kulisseihin ja titteleiden taakse.


Kasvukäyrä julkaistaan Spotifyssa, YouTubessa, Apple podcasteissa ja muilla podcast-alustoilla. Sen oheismateriaaleja jaetaan LinkedIn:ssä ja Instagramissa. 

Tuotantotiedot

Juonto
Joel Isopahkala & Lauri Tiili
Käsikirjoitus
Tilaaja
3stepIT
Julkaisualusta