Sijoitusovi
Sijoitusovi

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Unordered list

  • Item A
  • Item B
  • Item C

Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript

Podcast kansikuva
Esittely

Yli miljoona toistoa!

Sijoitusovi Podcast on podcast asuntosijoittamisesta. Juontajana toimii Anna Perho, joka haastattelee asuntosijoittamisen ammattilaisia, asiantuntijoita ja harrastajia. Podcast tarjoaa kattavan katsauksen asuntosijoittamisen mahdollisuuksiin, trendeihin ja keskeisiin haasteisiin.

Sijoitusovi -podcastin vieraskattaus on laaja, studiossa on vieraillut asuntoalan ammattilaisten lisäksi koko kansalle tuttuja henkilöitä kuten Samu Haber ja Jari Sarasvuo. Podcastin tavoitteena on tarjota kuulijalle tietoa asuntomarkkinoiden kehityksestä selkeässä ja helposti nautittavassa muodossa. Toki jaksoissa käsitellään muitakin aiheita, mutta pääfokus on asunnoissa.

Krash tuotti Sijoitusovi - podcastin kaksi ensimmäistä kautta sekä audiona, että videona. Kaudet ovat keränneet tähän mennessä yhteensä yli miljoona katselu- ja kuuntelukertaa. Sijoitusovi -podcast on ollut kaupallinen onnistuminen, se todistaa kuinka kohtalaisen kapean ydinkohderyhmän podcast voi saavuttaa laajamittaista suosiota.

Tuotantotiedot

Juonto
Anna Perho
Käsikirjoitus
Anna Perho
Tilaaja
Sijoitusovi.com
Julkaisualusta