Tech-puhetta
Tech-puhetta

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Unordered list

  • Item A
  • Item B
  • Item C

Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript

Podcast kansikuva
Esittely

Tech-puhetta -podcastissa OP Ryhmän tech-guru, johtaja, Saija Antikainen valottaa tech-alan ajankohtaisimpia ilmiöitä vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa. OP Tech Podcast on podcast-sarja teknologian uusista ratkaisuista ja työn tekemisen tavoista finanssialalla.

Krash on toteuttanut Tech-puhetta -podcastin teknisen tuotannon, mainostuotannot ja käsikirjoituksen. Sarjan tavoitteena on esitellä teknologia-alan ja etenkin finanssiteknologian kiinnostavimpia kysymyksiä ymmärrettävässä muodossa, huippuvieraiden säestämänä. Se nostattaa OP:n brändiä teknologia-alan toimijana ja työntantajana, sekä tuo esille OP:laisten asiantuntijoiden osaamista.

Äänimaailman osalta sarja on optimistisen futuristinen. Jaksojen pituudet on yritetty pitää lähempänä puolta tuntia kuin tuntia, jotta työmatkakuulijakin ehtii päästä jakson loppuun ennen toimistolle saapumista. Visuaalisella puolella sarja tavoittelee letkeää ja rentoa, mutta silti asiantuntevaa meininkiä. Materiaalit on luonnollisesti linjattu sopimaan yhteen OP:n brändin kanssa.

Tuotantotiedot

Juonto
Saija Antikainen
Käsikirjoitus
Krash Oy
Tilaaja
OP Ryhmä
Julkaisualusta