Krashin kokoonpano

Viisi oman pelikenttänsä ammattilaista. Kaikkia meitä yhdistää intohimo mediaa kohtaan.

Tekijät pöydän toisella puolella

Klaus HietalaKlaus HietalaKlaus Hietala

Klaus

Hietala

CEO / Producer & Host

Yhteiskuntapolitiikkaa opiskellut ajankohtaisten asioiden innokas seuraaja. Kiinnostunut muodista, politiikasta ja komiikasta. Toinen Krash Oy:n perustajista, kulkenut pitkän ja kivisen tien media-alan absoluuttisesta amatööristä yhdeksi Suomen tunnetuimmista podituottajista.

Tapio AuvinenTapio AuvinenTapio Auvinen

Tapio

Auvinen

COO / Producer & Photographer

Ammattivalokuvaaja sekä elokuvien suurkuluttaja. Hyvä visuaalinen suunnittelu ja äänimaailma saavat karvat nousemaan pystyyn. Tuotantopöydän lisäksi Tapion löytää usein myös laskettelemasta tai kiipeilyhalleilta. Toinen Krash Oy:n perustajista.

Herdian RusmanaHerdian RusmanaHerdian Rusmana

Herdian

Rusmana

Audiovisual Producer & Editor

Suomessa syntynyt indonesialaistaustainen audiovisuaalisen tuottaja ja leikkaaja. Kiinnostunut eri taiteenlajeista sekä kulttuurista. Osa Jäbät & Tunteet -podcastin työryhmää, jossa toimii luovana konseptintuottajana, sekä audiovisuaalisen sisällön tuotantovastaavana.

Fiia LindforsFiia LindforsFiia Lindfors

Fiia

Lindfors

Audio Producer & Sound Design

Laajasalon opiston mediakoulutuksen käynyt somenatiivi ja oman elämänsä kulttuurikriitikko. Asuin nuoruuteni Riihimäen teatteri- ja tanssisaleissa, nykyään elän unelmaani Helsingissä ja pidän töissä hauskaa luoden päivittäin uutta sisältöä ihmisille. Ohessa ehdin myös pitää kollegat ajantasalla viimeisimmistä käänteistä Suomen vaikuttajaskenessä.

Roni Ylä-JussilaRoni Ylä-JussilaRoni Ylä-Jussila

Roni

Ylä-Jussila

Video Producer & Visual Artist

Luovuus, tarkkuus ja yksityiskohtaisuus on pelin henki. Kiinnostunut liikkuvasta kuvasta joka muodossa. Dokumentaarinen tyyli on tullut varsin tutuksi ja turvalliseksi vuosien varrella. Kaikki on dokumentoimisen arvoista!

Mitä tällä porukalla saadaan aikaiseksi?