Podcastit (ääni)

Podcastit ovat erinomainen tapa soluttautua mukaan ihmisten työmatkoille, lenkkipoluille ja kahvipöytäkeskusteluihin

Podcastit (Ääni)

Podcastit

Podcasteista tulee päivä päivältä relevantimpi osa mediakenttää. Suomalaisista jo 43% kuuntelee podcasteja (Statista), ja nuorissa kohderyhmissä lukema on vielä huomattavasti suurempi.

Nyt on hyvä aika ottaa oma kohderyhmä haltuun podcastien avulla!
Podcast mahdollistaa sinulle suoran, henkilökohtaisen ja syvällisen yhteyden kohdeyleisöösi. Se on äärimmäisen henkilökohtainen media, jota kulutetaan useimmiten kuulokkeista ja ajatuksen kanssa.

On vaikeaa kuvitella parempaa tapaa saada oma viestinsä perille.

Krashin tuotannoista keskimäärin 75% kuunnellaan loppuun asti ja moni niistä kerryttää tuhansia kuulijoita jaksoa kohden.
Krash lähestyy podcast-tuotantoja aina kuulija ja kohdeyleisö edellä. Kilpailu eri mediatuotteiden välillä on kovaa, joten suunnitteluvaiheessa on äärimmäisen tärkeää paikantaa yleisö ja kohderyhmä, jolle tuotantoa tehdään.

Onnistumiselle luodaan pohja kun podcast suunnitellaan vastaamaan kuulijan olemassa olevaan tarpeeseen.
Me tuotamme podcastisi alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, voit osallistua prosessiin juuri sen verran, kuin itse haluat. Tekemisen tapoja on monia, mutta meidän tehtävämme on varmistaa se, että podcast-asiat eivät täytä koko työpöytääsi.

Podcasteja julkaistaan mm. Spotifyssa, Apple podcastsissa ja Podimossa. Me hoidamme julkaisun, jakelun ja kuulijadatan raportoinnin puolestasi. 
Ota yhteyttä

Tehdäänkö sinullekin oma ohjelma?

Pyydä tarjous
Pyydä tarjous